Social Media Marketing

Facebook, Instagram en LinkedIn zijn onmisbare Social Media voor de zakelijke markt. Het vergt echter creativiteit om origineel te zijn, op te vallen en conversie te bereiken. QStylez zorgt voor een duidelijk plan en handvaten. Jouw doelen zijn de kern van slimme campagnes.

01 Social Media Marketing Grid

Een Social Media Grid bestaat uit professionele designs voor verschillende soorten plaatsingen. Een vacature krijgt bijvoorbeeld een andere opmaak dan een nieuwsbericht. Zo creëer je herkenbaarheid en zullen jouw organische en betaalde berichten beter scoren.

02 Contentplanning

QStylez stelt een contentplanning op voor houvast en structuur. Uiteraard is het -indien nodig- mogelijk om op sommige momenten van de planning af te wijken om in te kunnen spelen op actualiteiten. Binnen de contentplanning worden de plaatsingen ingedeeld in twee varianten:

03 Betaalde content

Betaalde berichten (actiematige contents) worden gepromoot binnen een afgebakend gebied en specifieke doelgroepen. Dit is Social Advertising en wordt targeting genoemd. Er kunnen meerdere campagnes gelijktijdig worden ingezet, gericht op diverse doelgroepen en gebieden.

04 Organische content

Organische content bestaat doorgaans uit luchtige, actuele- of branche gerelateerde berichten. Ze hebben in de regel dus geen (directe) commerciële boodschap en worden dus ook niet extra gepromoot. We streven zo naar synergie tussen de organische- en commerciële berichten.

05 Totaalplan

Vaak is Social Media marketing onderdeel van een totaalplan waarin ook E-mail marketing, SEO/SEA en de website of webshop op elkaar worden afgestemd. Informeer naar onze mogelijkheden van een inhouse marketeer. QStylez helpt je graag op weg.