GlansGarant

www.glansgarant.nl


Wanneer uw woning net geschilderd is geeft dat een fijn en zorgeloos gevoel. Het zou natuurlijk nóg prettiger zijn als u de schilderskosten zou kunnen spreiden en uw woning er altijd ‘net geschilderd en in perfecte conditie’ uit zou blijven zien. Dat kan met een GlansGarant Onderhoudsplan! Uiteraard is GlansGarant ook gewoon in te schakelen voor een éénmalige schilderbeurt. Naast het ‘Fraaiste onderhoudsplan van Nederland’ heeft GlansGarant dankzij QStylez ook een bijzonder fraai ontworpen website!

qstylez_sliders_glansgarant

  • GlansGarant had maandelijks erg veel bezoekers, maar te weinig conversies. In het nieuwe design hebben waren converterende actiebuttons dus zeer belangrijk. GlansGarant heeft zeer veel aangesloten schildersbedrijven in Nederland. Wij hebben voor een zoekbalk gekozen, waar men eenvoudig een GlansGarant partner in de buurt van vinden. Het toevoegen van de 7 Fraaie Voordelen maakt de pitch van GlansGarant op de homepage compleet!

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.