Videocontent

QStylez Creative Agency regisseert, filmt, monteert én animeert jouw video’s.

Wij zijn specialist in videosnacks. Dit zijn korte, laagdrempelige en vooral budgetvriendelijke filmpjes. Denk aan makkelijk verteerbare productvideo’s, registraties van events en bijvoorbeeld bouwprojecten. Snelle maar hoogwaardige content dus! Vaak worden deze video’s gebruikt om via Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok en YouTube (meer) conversies binnen je website te realiseren.

Let’s go viral

Ons team van creatieve- en ervaren videospecialisten richt zich dagelijks op het bedenken, filmen, monteren en animeren van korte video’s voor een sterk uiteenlopend klantenbestand. Daar stopt het niet. Wij zijn namelijk óók in staat om de filmpjes via social media, Google en/of YouTube te promoten binnen jouw doelgroep! We hebben de beschikking over diverse high-end camera’s, drones en de meest moderne editing tools. Wij zijn actief voor onder andere: sportclubs, makelaars, webshops, horeca, de gehele bouwsector en nog veel meer!

🏆 Bekijk onze case: NDB Groep website realisatie

Wil je ook zichtbaar worden binnen jouw doelgroep?

Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten en wij laten jou zien wat een écht goede video voor jouw bedrijf kan doen. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij nemen je graag mee door onze stappen naar jouw succes:

1 Strategische sessie

Voordat we beginnen met filmen zetten we eerst jouw doelstellingen samen op papier. Aan de hand daarvan komen wij met een prijsopgave en strategisch voorstel waarin wij advies geven op het gebied van doelgroep, vorm, lengte en promotie. Uiteraard proberen wij daarbij altijd voor een verrassing te zorgen. Ben je klaar om een project te starten?

2 Briefing van jouw project

Wanneer wij een akkoord op de prijsopgave hebben, kiezen we in samenspraak (met jou!) de definitieve tijdstippen, locaties en personen die gaan schitteren in de video’s. Uiteraard verzorgen we vooraf netjes een briefing, waarin simpelweg staat wat de bedoeling is en wat we precies gaan doen.

3 Filmen op locatie

Omdat we vooraf een waterdichte briefing hebben verstrekt, weet iedereen waar die aan toe is. Het filmen is dan ook altijd een eitje. Onze videospecialisten zijn nuchter, vriendelijk en hebben jaren ervaring op het gebied van foto- en videografie. Hoewel we altijd voor het beste resultaat gaan, staan we voor no stress mentaliteit.

4 Montage

Vrijwel direct na het filmen, gaan we monteren en editen. Vaak zijn onze videosnacks -zoals eventregistraties- gebonden aan de actualiteit. We trappen hier dus het gaspedaal in en leveren zo snel mogelijk op.

5 Promotie

Nu is het tijd om jouw pareltjes van video’s te delen met de doelgroep. Op basis van de video en het strategisch voorstel kunnen wij ook de vervolgstappen in online marketing voor je verzorgen. Nieuwsgierig geworden wat wij voor jou kunnen betekenen? Plan vrijblijvend een gratis adviesgesprek in met één van onze specialisten.