Videocontent

Quickshots bedenkt, filmt, monteert én animeert jouw video’s

QStylez is medeoprichter van QuickShots: specialist in videosnacks. Dit zijn korte, laagdrempelige en vooral budgetvriendelijke filmpjes. Denk aan makkelijk verteerbare productvideo’s, registraties van events en bijvoorbeeld bouwprojecten. Snelle maar hoogwaardige content dus! Vaak worden deze video’s gebruikt om via Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok en YouTube (meer) conversies binnen je website te realiseren.

Samen kom je verder
QuickShots is een gezamenlijk initiatief van QStylez, HotShots Producties en Dunion. Ons team van creatieve- en ervaren videospecialisten richt zich dagelijks op het bedenken, filmen, monteren en animeren van korte video’s voor een sterk uiteenlopend klantenbestand. Daar stopt het niet. Wij zijn namelijk óók in staat om de filmpjes via Social Media, Google en/of YouTube te promoten binnen jouw doelgroep! We hebben de beschikking over diverse high end camera’s, verschillende drones en de meest moderne editing tools. QuickShots is actief voor onder andere: sportclubs, makelaars, webshops, horeca, de gehele bouwsector en nog veel meer!

De stappen naar jouw stucces

1 Strategische sessie

Voordat we beginnen met filmen zetten we eerst jouw doelstellingen samen op papier. Aan de hand daarvan komt QuickShots met een prijsopgave en strategisch voorstel waarin wij advies geven op het gebied van doelgroep, vorm, lengte en promotie. Uiteraard proberen wij daarbij altijd voor een verrassing te zorgen.

2 Akkoord en briefing

Wanneer wij een akkoord op de prijsopgave hebben, kiezen we in samenspraak (met jou!) de definitieve tijdstippen, locaties en personen die gaan schitteren in de video’s. Uiteraard verzorgen we vooraf netjes een briefing, waarin simpelweg staat wat de bedoeling is en wat we precies gaan doen.

3 Filmen

Omdat we vooraf een waterdichte briefing hebben verstrekt, weet iedereen waar die aan toe is. Het filmen is dan ook altijd een eitje. Bij QuickShots zijn we nuchter en laagdrempelig. Hoewel we voor het beste resultaat gaan, staan we voor no stress.

4 Montage

Vrijwel direct na het filmen, gaan we monteren en editen. Vaak zijn onze videosnacks -zoals eventregistraties- gebonden aan de actualiteit. We trappen hier dus het gaspedaal in en leveren zo snel mogelijk op.

5 Promotie

Nu is het tijd om jouw pareltjes van video’s te delen met de doelgroep. Op basis van de video en het strategisch voorstel kan QuickShots ook de vervolgstappen in online marketing voor je verzorgen.