Dé specialist in verpakking ontwerpen

Grafisch designer voor verpakkingen ontwerpen

Ben jij op zoek naar de beste verpakking ontwerper? Bij QStylez werken wij met passie aan het ontwerpen van unieke verpakkingen die jouw merk versterken. Onze ervaren grafisch designers zetten hun creativiteit en expertise in om een package design op maat te maken die perfect aansluit bij jouw product, identiteit en doelgroepen.

Prikkelend packaging design

Het design van verpakkingen is een kunst op zich. De verpakking moet voldoen aan specifieke wet- en regelgeving, maar moet ook dé eyecatcher van het schap zijn. Een goed ontworpen productverpakking kan het verschil maken in de markt. QStylez ontwerpt packaging waarmee jouw product positief opvalt en meteen de blik vangt van jouw doelgroep. Ons team van verpakkingsontwerpers staat voor je klaar om jouw visie tot leven te brengen!

100+

designs gemaakt

7

talen verwerkt in eerdere verpakkingen

12+

jaar ervaring

Verpakkingen op maat met QStylez

Internationale ervaring

Met 12+ jaar ervaring hebben we verpakkingen ontworpen voor markten over de hele wereld, waardoor we culturele en regionale voorkeuren kunnen integreren.

Snelle designtijd

Met meer dan een decennium aan geoptimaliseerde processen, garanderen we snelle en betrouwbare levertijden voor jouw verpakkingsontwerp.

Brede sectorervaring

Onze eerdere ontwerpen vind je terug in diverse sectoren, van voedsel en dranken tot bord- en kaartspellen, waardoor we jouw specifieke behoeften begrijpen.

Duurzame oplossingen

We bieden duurzame verpakkingen met recyclebare materialen en minimaliseren inktgebruik. Dit bespaart op kosten en afvalbelastingen. Met onze ervaring zorgen we voor milieuvriendelijke, kostenefficiënte verpakkingen.

,,QStylez komt zijn afspraken altijd na en de kwaliteit is superieur. Heel belangrijk: ze denken mee met de klant. Ik kan iedereen QStylez aanbevelen, het is een topteam met leuke enthousiaste mensen.’’

Frank de Boer
Volendam Exclusief

Deze tevreden klanten genieten al van onze verpakkingen

Verpakking laten maken: van concept tot realisatie

Van de eerste schets tot het eindproduct, ons ontwerpbureau voor verpakkingen begeleidt je door het hele proces. Uiteraard houden wij je tijdens het ontwerpen van productverpakkingen en verpakkingsmateriaal gedurende het hele proces op de hoogte. Onze verpakkingsspecialisten werken nauw met je samen om een uniek en functioneel verpakkingsmateriaal te ontwerpen dat jouw product optimaal presenteert. Je kunt bij ons dan ook terecht voor het laten ontwerpen van zowel eenvoudige als complexe verpakkingen, altijd met oog voor detail en kwaliteit. Of je nu een verpakking voor een nieuw product wilt laten maken of je huidige verpakkingen wilt verbeteren, wij bieden de expertise die jij nodig hebt.

Ook jouw product verpakking ontwerpen?

De ervaren grafisch designers van QStylez helpen je graag bij het ontwerpen van je verpakking. Laat QStylez jouw partner zijn in het creëren van opvallende en effectieve verpakkingen die jouw merk en product naar een hoger niveau tillen.

Veelgestelde vragen over packaging

Hoe verloopt het ontwerpproces van een verpakking?

Het begint met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en ideeën bespreken. Vervolgens maken we een concept, dat we samen verder uitwerken tot het definitieve ontwerp. Jij blijft betrokken en krijgt regelmatig updates.

Kunnen jullie ook bestaande verpakkingen verbeteren?

Absoluut! We analyseren je huidige verpakking en geven advies over hoe we deze kunnen optimaliseren. Of het nu gaat om een frisse look of betere functionaliteit, we staan voor je klaar.

Hoe lang duurt het om een verpakking te ontwerpen?

Dit hangt af van de complexiteit van het project, maar we werken efficiënt en streven naar snelle levertijden zonder in te boeten op kwaliteit. Gemiddeld duurt het proces enkele weken van start tot finish.

Wat zijn de kosten voor een verpakking ontwerpen?

De kosten variëren afhankelijk van het project. We bieden maatwerk, dus na een eerste gesprek kunnen we een gedetailleerde offerte opstellen die past bij jouw budget en wensen.