Geef jouw onderneming een gezicht met grafisch design

QStylez geeft jouw onderneming een eigen gezicht met grafisch design. Een logo en huisstijl waarmee je kunt onderscheiden. Dat vergt inlevingsvermogen, precisie en creativiteit. We trekken deze lijn naadloos door in magazines, flyers, posters, verpakkingen, bedrijfskleding en alle overige communicatie zowel online als offline.

100+

Huisstijlen gemaakt

5

Fulltime marketeers

12+

Jaar ervaring

Waarom werken met een huisstijl.

Herkenbaarheid

Een consistente huisstijl is essentieel voor herkenbaarheid, waardoor een organisatie snel en positief wordt onderscheiden binnen de competitieve omgeving.

Professionele uitstraling

Door een goede en consequent doorgevoerde huisstijl kom je professioneel over. Je bent geloofwaardiger en zorgt dat jouw doelgroep je ziet als een betrouwbare partij.

Positionering

Een luxe uitstraling of modern of toch meer klassiek? Jouw huisstijl laat zien waar je voor staat. En daar trek je klanten mee aan die zich daarin herkennen.

Onderscheid t.o.v. concurrentie

Onbeperkt concurrenten wereldwijd. Het is dus essentieel om je te onderscheiden van de massa. Een unieke en gedenkwaardige huisstijl kan je hierbij helpen.

Een greep uit ons klantenbestand

Een gepersonaliseerd brandbook.

Een brandbook of styleguide is een handboek waarin wij het gebruik van een huisstijl vastleggen. Denk aan lettertypes, toepassingen van het logo, kleuren, iconen, buttons en gebruik van beeld. Zowel online als offline. De styleguide is een dynamisch document dat we steeds blijven aanpassen. Creatieve vrijheid is immers het grootste goed.

Bedrijven die wij helpen om tot bloei te komen.

Eerlijkheid en vertrouwen. Daar begint het mee. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en aanpak. Waarin we laten zien hoe we deze klanten hebben geholpen met een grafisch design.

Veelgestelde vragen over grafisch design.

Hoeveel tijd kost het om een grafisch design te maken?

De designtijd is afhankelijk van de complexiteit van het project. Wij zullen op voorhand een schatting geven over de verrichte werkzaamheden en hoelang feedback en revisies de totale tijd van het grafisch design kunnen beïnvloeden.

Wat als ik mijn design wil wijzigen tijdens het ontwerpproces?

Dat is geen probleem. Open communicatie is belangrijk. Als je wijzigingen wilt aanbrengen, bespreken we die en bekijken we hoe we deze het beste kunnen implementeren.

Hoe gaan jullie om met auteursrecht?

Onze voorkeur gaat uit naar eigen aangeleverde foto’s. Indien dit niet beschikbaar is kunnen we altijd gebruik maken van rechtenvrije afbeeldingen of vectoren zodat er geen problemen kunnen ontstaan met de auteursrechten.

Hoe kan grafisch ontwerp bijdragen aan een betere gebruikerservaring op mijn website?

Allereerst zorgt een doordacht ontwerp voor een visueel aantrekkelijke en overzichtelijke presentatie van informatie, wat de gebruiker helpt om snel te navigeren en relevante content te vinden.