E-commerce

E-Commerce is het verkopen van een product of dienst via een website of webshop. QStylez weet wat er gevraagd wordt om online te converteren en succes te behalen.

01 Wordpress WooCommerce

WooCommerce is het meest gebruikte webshopsysteem ter wereld. QStylez richt zowel de frontend als de backend op maat voor je in. Geen overkill van knoppen dus, maar overzicht en gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce is makkelijk op te schalen naar extra talen en functies. Bovendien kun je verschillende shops in één installatie bouwen. Ideaal om te beheren!

02 Google wordt ook blij van WooCommerce

Perfect gebouwde WooCommerce webshops worden snel en goed geïndexeerd door Google. Dit komt door de manier waarop WordPress automatisch pagina opbouw, code en urls (links) neerzet. Daarnaast rusten wij de webshop standaard uit met handige plugins (bijvoorbeeld Yoast SEO) die de vindbaarheid ten goede komen.

03 Kennis over je klant

Veel traffic naar je webshop is mooi, maar kost tegelijkertijd veel tijd en geld. Het is dus van belang je budget zo efficiënt mogelijk in te zetten, om een zo goed mogelijk conversie ratio te behalen. Vrijwel altijd leveren wij webshops op in combinatie met een marketingplan. Als we de klant beter kunnen, kunnen we op basis van die informatie stappen zetten die leiden naar steeds betere resultaten!

04 Marketplaces

De populariteit van online verkoopplatformen zoals Amazon, Ebay en Bol.com is ongekend hoog. QStylez kan ervoor zorgen dat jouw producten óók verkrijgbaar worden via deze zogeheten marketplaces. Denk aan: Bol.com en Beslist.nl, of grote buitenlandse platforms zoals Real in Duitsland of CDiscount in Frankrijk. Lift mee op hun naamsbekendheid en succes!

05 API-koppeling

Software is er om je te helpen. Wij implementeren slimme tools die jouw bedrijf beter laten renderen. Denk aan het besparen van tijd of het verhogen van conversie. – WooCommerce is met API’s prima te koppelen aan externe applicaties die ook over een API beschikken zoals: Exact Online, Twinfield, SAP en Microsoft Dynamics (Navision)