Wooncentrum Veerman

www.wooncentrumveerman.nl


Luxe topmerken, projecten met grootse allure en partnerships met internationaal erkende architecten en interieurdesigners. Wooncentrum Veerman is hét adres in Nederland voor iedereen die van innovatief, kwaliteit en exclusiviteit houdt. Als wonen een kunst is, dan laat Wooncentrum Veerman al 100 jaar zien dit kunstje te beheersen. Aan QStylez weer de eer die kunst te vertalen naar een website die aansluit bij de ziel van het bedrijf.

siteslider-2

  • Clean, overzichtelijk en exclusief. Dat waren de sleutelwoorden bij het creëren van dit design. Wooncentrum Veerman niet alleen een fysieke woonwinkel waar je alles op het gebied van wonen kunt kopen. Het is namelijk ook de plek waar je een volledige woning van A tot Z kunt laten ontwerpen en inrichten. En dan hebben we het nog niet eens over de stoffeerafdeling gehad. Dit vraagt om een rustige, overzichtelijke layout met een duidelijke navigatie. Oordeelt u zelf of wij hierin geslaagd zijn.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.