Wijnpaal

www.wijnpaal.com


Wij van QStylez houden van een goed glas wijn. De voorkeur gaat vaak uit naar rode wijn, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik dit tekstje heb geschreven in de pre-lente, ’s zomers geniet een glas bubbels, rosé of witte wijn natuurlijk de voorkeur. Daarbij komt ook dat wij De Wijnpaal een prachtig product vinden en een goede band hebben opgebouwd met de bedenker en het brein achter deze eyecatcher in iedere woonkamer. Mike is iemand die nooit stil zit en alles doet om zijn product op welke manier dan ook het gesprek van de dag te laten zijn. Van deze drive kan menig ondernemer nog wat leren.

qsex-5

  • Op de tweetalige website van wijnpaal kun je vanzelfsprekend het product bestellen, informatie vinden over hoe je de wijnpaal ‘installeert’ maar ook inspiratie op doen en profiteren van diverse acties. Daarnaast is deze website altijd in beweging door de vele ideeën die op ons af worden gevuurd en vaak in samenspraak resulteren in een mooie toevoeging op de site.

  • In deze tijd van smartphones en tablets kan een website niet meer zonder een responsive design. Dit wil zeggen dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Ook de website en het shopgedeelte van Wijnpaal is responsive.