Terug naar overzicht
Mandy Dooijeweerd

Voldoende zichtbaar op Facebook?


Voldoende zichtbaar op Facebook?

Het is een feit dat Facebook steeds weer veranderd. Sinds vorig jaar is het nieuwsoverzicht zo ingedeeld dat de focus ligt op de sociale interacties. Het nieuwsoverzicht is hierdoor persoonlijker geworden en bedrijfspagina’s worden minder weergegeven. Nu staat er weer een grote verandering voor de deur.

Wat betekent dit voor jouw bedrijfspagina?

De berichten die je plaatst scoren een minder ‘organisch’ bereik. Voorheen bereikte je met je pagina duizenden personen, nu zijn dit er nog maar honderden of zelfs tientallen. Toch wil je als bedrijf zichtbaar blijven op social media. Hierdoor zijn Facebookadvertenties nog belangrijker geworden. Facebook zou Facebook niet zijn om daar ook veranderingen in door te voeren.

Wat gaat er veranderen?

Ten eerste gaat de beeldverhouding veranderen. Alle ‘banners’ moeten aan strenge eisen voldoen om door de keuring te komen. Denk hierbij aan het juiste formaat, de juiste tekst en een goede verhouding tussen foto en tekst. Wij snappen dat jij als ondernemer geen tijd/zin hebt om hier in te duiken. Onze social media experts Erik en Mandy zijn voorbereid op de veranderingen en helpen jou graag bij het bereiken van de doelgroep!

Meer weten? De koffie staat klaar 😉


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *