Supmedi

www.supmedi.com


SupMedi combineert jarenlange ervaring in natuurproducten met grondige wetenschappelijke kennis. Zo worden de CBD Olie en -Tabletten getest door onafhankelijke analisten. Door de producten streng te laten testen kan Supmedi tot op de milligram nauwkeurig aantonen wat de ingrediënten zijn. Daarmee onderscheidt Supmedi zich duidelijk van de concurrentie, waardoor ze de natuurlijke kwaliteit kunnen leveren die uw gezondheid verdient. Wij van QStylez houden ook de site up-to-date door middel van het schrijven van blogs. Om zo goed mogelijk te schrijven over de producten hebben we deze ook zelf getest. We kunnen uit ervaring vertellen dat de olie (voor ons) zorgt voor een betere nachtrust.

siteslider-2

  • De website van Supmedi heeft naast de shopfunctie ook een adviserende functie en blijft door de vele blogs ook zeer actueel en dynamisch. Ook is de gehele website vertaald naar het Engels vanwege de grote vraag vanuit Groot Britannië.

  • Met het toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Maakt niet uit hoe of waar u deze websites bekijkt: deze passen zich moeiteloos aan.