Terug naar overzicht
Ron Steur

Stoom uitblazen?


Tot mijn grote verbazing zijn er nog steeds winkels die de voordeur op slot gooien voor een -ongetwijfeld- welverdiende en ongestoorde middagpauze. Blijkbaar verdienen de desbetreffende winkeliers in de resterende uren van de dag genoeg om deze vooroorlogse handelsgeest te handhaven. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik er helemaal naast zit. Misschien is het leven als winkelier wel veel stressvoller dan ik denk. Dan is een uurtje stoom uitblazen natuurlijk niet verkeerd…

Sluipmoordenaar?
Stress schijnt wereldwijd doodsoorzaak nummer één te zijn. Volgens diverse media hebben werkgevers en werknemers in onze branche (wij noemen onszelf graag marketingbureau) zelfs de meest stressvolle baan die men zich kan voorstellen. De vele deadlines en hoge werkdruk schijnen daar debet aan te zijn. Misschien zijn wij bij QStylez wel allemaal enorm stressbestendig, of hebben we gewoon de fijnste klanten: maar wij raken alleen een beetje overspannen als de koffie of het wc-papier op is.

Tussen de feestdagen
Stoom uitblazen doen wij bij QStylez tussen het werk door. Bijvoorbeeld wanneer we -zoals nu- terugkijken op een prachtig jaar waarin weer veel gebeurd is. Zo hebben wij een mooie samenwerking met HotShots Producties op poten gezet, hebben we enkele nieuwe vakmensen aangenomen en mogen we tegenwoordig zelfs de KNVB tot onze klantenkring rekenen. Stuk voor stuk mooie dingen die ons ook dit jaar weer tussen de feestdagen aan het werk houden. Maar we zouden het niet anders willen: het is namelijk veel te leuk.

Stilstand is…
We willen in 2018 nog beter, attenter, creatiever, opvallender en vooral effectiever voor onze klanten zijn. Daarom gebruiken wij de aankomende periode ook om onze vakkennis verder bij te spijkeren en up-to-date te blijven. Dus als iemand nog een leuke (marketing gerelateerde) stoomcursus weet?


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *