Smit & Smit Advocaten

www.smitensmitadvocaten.nl


Smit & Smit Advocatenmet recht eigentijds!
‘Tweeling Jack Smit en Kees Smit: Gedreven advocaten. Eerlijk. Stipt. En helder in taalgebruik. Een nieuwe tijd vraagt om een eigentijdse manier van het aanpakken van juridische zaken.’ Met deze insteek kwamen ze bij ons voor een gezicht in de vorm van een huisstijl, website en complete marketingcampagne. Alle communicatie van Smit & Smit zijn (in goede samenspraak met Jack en Kees) door qstylez gecreëerd. De website is in 2016 weer een metamorfose ondergaan en is weer helemaal van deze tijd!

nieuwsmitensmit_sub

SmitSmit_sliders_huisstijldesign_sub

SmitSTRIPz_sliders_sitedesign_sub

  • De website is interactief, strak en overzichtelijk en staat in het teken van het verschaffen van informatie omtrent de verschillende vakgebieden van Smit & Smit advocaten. Deze is net zoals de heren zelf: met recht eigentijds.

  • Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een tablet of smartphone. Daarom moeten websites hierop ingesteld zijn. Dit wil zeggen dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Ook de website van Smit & Smit Advocaten is door ons responsive gemaakt.

  • Smit & Smit wilden iets anders dan een standaard advertentie in de plaatselijke krant. qstylez bedacht de inmiddels zeer bekende tweewekelijkse SmitStrip! Deze reeks is gedurende één jaar via de Nivo en Social Media kanalen zichtbaar geweest. Zodoende zijn wij erin geslaagd de diensten van Smit & Smit Advocaten op een onderscheidende manier onder de aandacht te brengen.

  • Het logo en de daarbij horende huisstijl van Smit & Smit is voortgekomen uit het paragraafteken van een wetboek. Het kleurgebruik is gekozen door Smit & Smit en past perfect bij wat ze willen uitdragen: jong, professioneel, stipt en eigentijds.

  • Jack en Kees zijn 24- uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Om de (potentiële) cliënten te bedienen is Social Media tegenwoordig ook niet meer weg te denken. qstylez heeft daarom op Facebook en Linkedin een platform ingericht waar ze vanaf de start te bereiken zijn.