Terug naar overzicht
Maaike Tol

Q&A met Wijnpaal


‘QStylez heeft ons geholpen de online ideeën uit te werken en daarbij een passende tool (website) te ontwikkelen.’

De Wijnpaal is een nieuw en verfrissend meubel om de wijnen een opvallende plek in jouw interieur te geven. De Wijnpaal biedt 20 plaatsen en laat de wijnen balanceren doordat ze horizontaal in de Wijnpaal steken. Wij bij QStylez vinden De Wijnpaal een prachtig product en hebben een goede band opgebouwd met de bedenker en het brein achter deze eyecatcher. We vroegen de onderstaande vragen aan Mike:

1. Hoe is de Wijnpaal ontstaan?
Op een gezellige zaterdagavond samen met vrienden, tijdens het drinken van een glas goede wijn en het stalen wijnrekje belachelijk makend.

2. Wat zijn jullie ambities?
Onze ambitie is om van het merk Wijnpaal in eerste instantie een landelijk bekend merk te maken welke staat voor vriendschap, gezelligheid en mooie spullen.

3. Waar halen jullie inspiratie uit?
Wij halen inspiratie uit de mooie en tevreden reacties van klanten, we proberen heel ver te gaan bij het helpen en supporten van onze klanten en vinden het boven alles belangrijk dat zij tevreden zijn. Daarbij is Coolblue voor ons een inspiratie en een mooi voorbeeld.

4. Hoe zijn jullie bij QStylez terecht gekomen?
#viavia

5. Wat heeft QStylez voor jullie betekend?
QStylez heeft ons geholpen de online ideeën uit te werken en daarbij een passende tool (website) te ontwikkelen.

6. Waarom zou iedereen een Wijnpaal thuis moeten hebben?
Omdat het een origineel, met passie en met de hand gemaakt product is. Tevens het feit dat het in Nederland vervaardigd wordt en zowel onwijs gaaf, als super handig is.


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *