Mim-Pi

www.mim-pi.com


Mim-Pi is een bijzonder kledingmerk voor meisjes. Mim-Pi besteedt bijzonder veel aandacht aan haar collecties. Je ziet de zorg die aan de producten is besteedt. En je voelt de liefde waarmee het gemaakt is. De unieke ontwerpen, kleurtjes en vormen ontstaan tijdens de vele reizen die het Mim-Pi team onderneemt om inspiratie op te doen. Zo ontstaan er altijd nieuwe designs, zonder de authentieke Mim-Pi stijl kwijt te raken. Mim-Pi vindt het bovendien belangrijk een eerlijk merk te zijn. Alle Mim-Pi kleding is gegarandeerd op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd! En daar voelt QStylez zich als bouwer van de webshop ook prettig bij!

qstylez_sliders_mimpi

  • Mim-Pi is een kleurrijk merk met een zeer sterke eigen visie. Het was voor ons een uitdaging om met designs te komen die aansluiten bij de identiteit van Mim-Pi. Bovendien is het een internationale webshop met grootschalige Google, Social en Marketing Automation Campagnes. Behalve esthetisch passend in de Mim-Pi lijn, moet een webshop natuurlijk ook gewoon sales opleveren.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.