Terug naar overzicht
Erik Jonk

Meet Maaike!


De altijd vrolijke Maaike is één van de creatieve Web Developers van ons team. Met haar kunde, enthousiasme en doorzettingsvermogen bouwt zij in een handomdraai gebruiksvriendelijke websites. Wij stelden haar een aantal vragen om meer over haar te weten te komen!

1. Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Mag ik het laten zien, in plaats van vertellen? http://www.maaiketol.nl/

2. Edammer kaas of Volendamse paling?
Lastige vraag, beide niet te versmaden.. Ik kies toch voor de Volendamse paling omdat je dit op meerdere manier kunt opeten. Heerlijk gerookt, of van oma recht op in het pannetje!

3. Wat is je meest creatieve creatie?
Ik denk een tekening die ik een paar jaar geleden gemaakt heb, deze heb ik vervolgens op een online shop geplaatst waar mensen jouw design kunnen kopen om vervolgens te plaatsen op allerlei artikelen. Denk aan koffiemokken, stickers, tasjes, kussens, telefoonhoesjes etc. Dit heeft toen door verkoop aan verschillende klanten toch zo’n €15,- opgeleverd. Wat nooit echt mijn intentie was, maar toch leuk dat dat zo gelopen is!

4. Welke klant is je het meest bijgebleven?
Mmm, dat is een lastige vraag. Ondertussen werk ik hier al een paar jaar, en heb ik al meer dan 150+ websites gebouwd. Één van de grotere websites waar ik echt trots op ben is de site van Wooncentrum Veerman. Het moest een visuele kijkshop worden, waar mensen per merk de artikelen kunnen bekijken. Toentertijd was dat een pittige uitdaging; en ik ben blij dat het allemaal geworden is wat de bedoeling was.

5. Verre vakantie of een droomkeuken?
Tot een paar maanden geleden was mijn antwoord geweest; een verre vakantie. Maar nu sinds ik samen met mijn vriend een huis gekocht heb is mijn antwoord veranderd. Ik sla liever een jaartje de vakantie over om dan wel dé keuken te kunnen kopen die we zo graag willen.


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *