Terug naar overzicht
Erik Jonk

Maak kennis met Kevin de Boer


Website, webshop of creatieve advertenties bedenken en uitwerken? Niks is te gek voor de Allround Grafisch Designer. Sinds februari 2017 is hij onderdeel van Team QStylez en daar zijn wij nog elke dag blij mee. Wij hebben een aantal stellingen aan Kevin voorgelegd.

1. Denken of doen?

Eerst goed uitdenken en dan meteen doen tot het klaar is.

2. Zelfstandig werken of in team verband?

Eerst in teamverband bespreken, dan mij vooral met rust laten en me m’n ding laten doen en dan vervolgens weer in teamverband bespreken en verbeteren.
Dat levert voor ons meestal de beste resultaten op.

3. Uurtje eerder beginnen of uurtje langer door?

Uurtje langer door. Aan het einde van de dag zijn Kees z’n stembanden meestal oververhit, dus in die rust aan het einde van de dag werk ik vaak het prettigst.

4. Een dag gezang van Kees of Maaike?

Lastig. Kees heeft vroeger in het koortje van meester Kees Kos gezeten en een plaatje ingezongen met Xander de Buisonjé, maar Maaike laat ‘r stembanden wat vaker rusten. Je zou zeggen dat je Kees z’n talenten niet zomaar moet wegkwatten met zo’n verleden, maar naar mijn mening zijn z’n hoogtijdagen al een tijdje voorbij en omdat ie zich beperkt tot een mixtape van 5 songs die al ruim anderhalf jaar op repeat staan, zou je zeggen dat de keuze dan op Maaike valt. Maar die kent alleen Jenny from the Block uit ‘r hoofd. En meezingen met je oortjes in klinkt voor jezelf meestal beter dan voor de buitenwereld. Dus ik laat deze stelling even in het midden.

5. Zoet of hartig?
Hartig.

6. Koffie of bier?
Koffie met een scheut zwarte rum, mag dat ook?


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *