KNVB Talent Team

www.knvbtalentteam.nl


KNVB Talent Team is onderdeel van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond en zorgt in samenwerking met Adecco al jaren voor de beste, leukste en meest uitdagende stages binnen het voetbal. Iedere student die een stage zoekt binnen de voetbalwereld, kan bij KNVB Talent Team terecht. Om alle stages in te vullen en tegelijkertijd de naamsbekendheid van zowel Adecco als KNVB Talent Team te vergroten kozen zij voor de Spelerstype Campagne van QStylez. Dit resulteerde uiteindelijk in de best scorende KNVB Talent Team campagne ooit!

De opmerkelijke parallel en basis voor het concept, ligt in het feit dat stagebedrijven -net als voetbalclubs- óók zoeken naar specifieke kwaliteiten om hun team mee te versterken. Voetballers worden namelijk vaak aangeduid met verzamelnamen zoals Pinchhitter, Stylist, Goaltjesdief, Spelverdeler, etc. De knipoog zit hem in het feit dat een creatieve Stylist op het voetbalveld, met een beetje fantasie een Grafisch Designer op de werkvloer zou kunnen zijn.

qstylez_sliders_KNVB

  • QStylez mocht al haar disciplines inzetten om deze grote campagne tot een succes te maken: video, social media, Google AdWords, bannering, radio en e-mail marketing. Bovendien mochten wij zelfs een gehele vragenlijst ontwikkelen, waarmee potentiële stagiairs online konden testen ‘wat voor type speler zij zijn.’