Klaas Puul

www.klaaspuul.com


Klaas Puul BV is al decennialang één van de meest toonaangevende producenten van verse visproducten in Europa. Van de vangst tot de levering bij de klant: Klaas Puul beheert het hele productie- en verwerkingsproces. Dankzij het hoogstaande productiesysteem en authentiek vakmanschap biedt Klaas Puul de allerhoogste kwaliteit in fruits-de-mer, rivierkreeft, gerookte zalm én natuurlijk garnalen. QStylez is trots om te mogen werken voor dit toonaangevende bedrijf. Naast webdesign bedenken en creëren wij reclame-uitingen, productverpakkingen, beursstands en bewaken wij te allen tijde de huisstijl.

KlaasPuul

KlaasPuul

  • De website van Klaas Puul is meertalig en dus voor de buitenlandse als de Hollandse bezoeker perfect te bezoeken. De site is overzichtelijk en straalt professionaliteit en vakmanschap uit.

  • Met het toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Maakt niet uit hoe of waar u deze websites bekijkt: deze passen zich moeiteloos aan.