KIVO Plastic Verpakkingen

www.kivo.nl


KIVO Plastic Verpakkingen is één van mooiste bedrijven die ons dorp rijk is. Sinds de oprichting in 1966 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een internationaal bedrijf. Inmiddels werken er ruim 370 werknemers verspreid over 4 locaties in 3 landen. Ook in de toekomst zal KIVO constant in beweging blijven om de vooraanstaande positie in Europa verder te uit te breiden en te verstevigen. QStylez web- & reclamebureau is blij en zeer trots dat het uitverkoren is om hen hierbij te helpen. Om te beginnen met de oplevering van een nieuwe website.

kivo_sliders_sitedesign_sub2

  • De website van KIVO is meertalig en dus voor de buitenlandse als de Hollandse bezoeker perfect te bezoeken. De site is overzichtelijk en straalt professionaliteit en vakmanschap uit.

  • Met het toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Maakt niet uit hoe of waar u deze websites bekijkt: deze passen zich moeiteloos aan.