Ik & Simon

www.ikensimon.com


In zijn allereerste soloshow ‘Ik & Simon’ zal Simon Keizer een onbekende kant van zichzelf laten zien in de theaters. Al enkele jaren schrijft Simon columns en kleine verhalen, welke onder andere zijn verschenen in ‘100%NL Magazine’ of op de Nick & Simon Facebookpagina. Omdat hij het schrijven van deze columns altijd als hobby heeft gezien, zijn de meeste verhalen echter op de plank blijven liggen. Tot nu toe…

siteslider-2

  • Simon Keizer gaat solo het theater in en hierbij laat hij een onbekende kant zien van zichzelf. Hij heeft meer talent dan alleen zingen en durft het aan om alleen het theater in te gaan! QStylez heeft daarom gekozen voor een logo die eigenlijk alles omvat. Simon komt even om het hoekje kijken, los van Nick.

  • De opzet van de website ikensimon.com is een hele eenvoudige. Geïnteresseerden zien gelijk waar ze moeten zijn en dat maakt de website krachtig. We zagen dit gelijk in de bezoekersstroom en de vele aanmeldingen op de nieuwsbrief. Ook de website zeer eenvoudig te bedienen op de smartphone en iPad.

  • In deze tijd van smartphones en tablets kan een website niet meer zonder een responsive design. Dit wil zeggen dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt. Ook de website van Simon Keizer is responsive.