Helen Navajas

www.helennavajas.nl


De van oorsprong Braziliaanse Helen Navajas is een enthousiaste, vrolijke en tegelijkertijd zeer professionele en veelzijdige fotografe. Haar passie voor liefdesverhalen heeft ervoor gezorgd dat zij inmiddels bekend staat als dé trouwfotografe in de regio. Helen heeft van haar hobby echt haar vak gemaakt en dat zie je terug in haar fotorapportages. Omdat haar foto’s echt een boodschap bevatten, wordt zij door QStylez inmiddels ook voor allerlei opdrachten ingeschakeld.

qstylez_sliders_navajas

  • Het was van meet af aan duidelijk dat het veelzijdige karakter en de bijzonder fraaie foto’s van Helen Navajas niet in één slider te vangen waren. Dat kon maar op één manier: middels een video. Daarnaast hebben wij de website ontworpen met het oog op de presentatie van de foto’s. Kort gezegd: het beeld moet het werk doen.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.