Terug naar overzicht
Erik Jonk

Dit is waar we het bij QStylez voor doen!


“QStylez werkt net als ons op een eigentijdse manier met een goede blik en visie op de toekomst en de trends in de markt. Dat doet QStylez anders dan branchegenoten.”

Aldus onze zeer gewaardeerde relatie Smit & Smit Advocaten. De ambities en goede voornemens van Smit & Smit advocaten lees je in het volledige artikel hieronder.

1. Hoe zijn jullie terecht gekomen bij QStylez?
De jongens van QStylez waren destijds net gestart met hun onderneming, waardoor wij ons als startende ondernemers aangetrokken voelden en QStylez een kans wilden geven om onze onderneming een ‘gezicht’ te geven. Voor ons was het van groot belang om vanaf het eerste moment duidelijk in de markt zichtbaar te zijn. QStylez was in onze ogen de enige partij die dit met verve kon doen, en daarin zijn ze met recht geslaagd!

2. Sluit QStylez aan bij jullie ambities? Zo ja, wat zijn jullie ambities?
Jazeker. Smit & Smit zijn eigentijds en streven naar een prettige en langdurige samenwerking met hun klanten en dat op een transparante en laagdrempelige manier. Ook de ambitie om binnen ons segment de beste speler te zijn in de markt delen wij met QStylez.

3. Wat merk je van de samenwerking met QStylez?
QStylez werkt net als ons op een eigentijdse manier met een goede blik en visie op de toekomst en de trends in de markt. Dat doet QStylez anders dan branchegenoten. Ook de makkelijke omgang en bereikbaarheid van de mensen achter QStylez draagt bij aan een plezierige samenwerking. Tel daarbij op dat QStylez samen met de klant werkt naar het beoogde succes. Dat is uitzonderlijk.

4. Wat zijn jullie goede voornemens voor 2019?
Voortgaan op de ingeslagen weg en kritisch de markttrends te volgen en daarop in te spelen met de juiste werk/privé balans.

Wil jij ook jouw onderneming een gezicht geven en zichtbaar worden in de markt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem nu contact op


Facebook Blog Icon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *