BOKO Dakbedekkers

www.boko.nl


BOKO Dakbedekkers staat al sinds de oprichting in 1961 voor een nuchtere manier van werken, gekoppeld aan een sterke drang naar vernieuwing en duurzaamheid. Als specialist in ‘moeilijke daken’ mocht Boko onder andere het Olympisch Stadion, de Arena Boulevard en de Openbaar Vervoer Terminals van Amsterdam, Arnhem en Breda van hoogwaardige dakbedekking voorzien. Het motto van Boko is ‘denken en doen onder één dak’. Als allround bureau past QStylez daar natuurlijk perfect bij.

qstylez_sliders_boko

  • Een corporate website die recht doet aan de statuur van Boko. Boko is namelijk een absoluut a-merk in hun branche. De website is informatief en biedt een podium aan de in het oog springende iconische projecten. Daarbij hebben wij voor een mooie knipoog naar de duurzame ambities van Boko gezorgd.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.