Boerejongens

www.boerejongens.com


Je hebt restaurants en je hebt restaurants met een Michelin-ster. Beiden streven naar het beste, maar de ene is overduidelijk de beste van de twee. Zo is het ook met coffeeshops. Er zit een verschil tussen kwaliteit en topkwaliteit. Boerejongens profileert zich als de The Cannabis Sommeliers of Amsterdam. Boerejongens bestaat simpelweg uit dé beste Amsterdamse Coffeeshops. Het is dan ook een mooi compliment voor QStylez dat wij de digitale hangout van Boerejongens mochten verzorgen.

qstylez_sliders_boerejongens

  • Boerejongens is trots op haar Amsterdamse roots en draagt dit ook in alles uit. Ook op de website wilden wij de sfeer van Amsterdam goed overbrengen. De Boerejongens Coffeeshops zijn stuk voor stuk pareltjes. Het was dan ook belangrijk dat die allen genoeg belicht zouden worden. Het is uiteindelijk een website geworden met een onderscheidende navigatie in de karakteristieke Boerejongens stijl.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.