Art of Ceilings

www.artofceilings.com


Met meer dan dertig jaar wereldwijde ervaring staat Art of Ceilings garant voor de hoogste kwaliteit spanplafonds. Spanplafonds zijn geweldige alternatieven voor gestuukte plafonds, systeemplafonds en andere plafonds. Spanplafonds zijn er in vele verschillende afwerkingen en in 130 verschillende kleuren. De plafonds kunnen in één dag worden geplaatst, zijn onderhoudsvrij en lijden niet onder condensatie. Art of Ceilings is de keus van de kenner en QStylez was de keus van Art of Ceilings.

qstylez_sliders_art-of-ceilings

  • Ondanks dat spanplafonds in het buitenland al jaren gemeengoed zijn, is het in Nederland vooralsnog een niet alledaags product. Een dergelijk product mag dan ook best gepromoot worden via een onderscheidende website. De unieke navigatie en bijzondere kleurstelling staan dan ook volledig in dienst van de fraaie Art of Ceilings projecten.

  • Met het explosief toenemende webverkeer via telefoons en tablets, is een feilloos werkend responsive design een must. Dit betekent natuurlijk dat de site zichzelf aanpast afhankelijk van het apparaat dat door de bezoeker wordt gebruikt.