art hotel Spaander

www.spaander.com


qstylez vormt samen met de marketing en sales afdeling van art hotel Spaander het marketingteam van dit wereldberoemde icoon. Na de door ons verzorgde rebranding heeft art hotel Spaander een geweldige boost gekregen. Dit wordt onderstreept door het feit dat RTL zelfs op prime time een soap rondom Spaander heeft uitgezonden! Alle uitingen (on- en offline) van art hotel Spaander komen uit ons kantoor. Spaander is dan ook één van de paradepaartjes van qstylez!

spaander_sliders_sitedesign_new

  • QStylez heeft in 2015 de gehele rebranding van art hotel Spaander voor haar rekening genomen. Mede door deze nieuwe insteek staat het weer volledig op de kaart! Van menukaart tot balpen en van website tot gevelvlag, overal is de nieuwe stijl doorgevoerd en overal zit onze ziel en zaligheid.

  • Momenteel (april 2018) zijn we bezig met de creatie van een nieuwe website voor het hotel. Ons uitgangspunt voor de nieuwe website is de gebruiksvriendlijkheid voor de bezoeker en Spaander weer van een frisse uitstraling te voorzien.

  • Wij gaan bij de nieuwe website uit van mobile first. Dat wil zeggen dat we de gebruikerservaring op smartphone en tablet hoog in het vaandel hebben staan en zijn begonnen met denken en tekenen vanuit dat oogpunt.

  • Ook op gebied van Facebook, Instagram en marketing automation timmert qstylez voor art hotel Spaander aan de weg!